• Ενοικίαση Αυτοκινήτων

  Apollon Naxos

 • Κρατήστε το όχημά σας

  σήμερα

Καλώς ορίσατε

Λίγα λόγια για το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών Απόλλων

H Apollon Rent a Car στην Νάξο, για χρόνια προσφέρει στους επισκέπτες ( FRIENDS ) καινούργια αυτοκίνητα και μηχανάκια στις καλύτερες τιμές στο νησί της Νάξου.

Με 2 γραφεία ( στη Χώρα και της Μικρής Βίγλας ) και δωρεάν υπηρεσία παράδοσης - συλλογή μας, είμαστε κοντά σας όποτε θέλετε. Προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μεγάλη ποικιλία από καινούργια οχήματα, πολύ καλά συντηρημένα για να ανακαλύψετε τις ομορφιές του νησιού.

Τα μέλη της οικογένειας Παρτσινέβελου θα είναι εκεί για να σας δώσουν γενικές κατευθύνσεις και συμβουλές για το ταξίδι σας και για τα πιο σημαντικά μέρη της Νάξου που πρέπει να επισκεφθείτε.

  Προσφέρουμε:

 • Απεριόριστα χιλιόμετρα
 • Δωρεάν παράδοση & Επιστροφή
 • Παιδικά καθίσματα
 • Πρόσθετο οδηγό
 • Δωρεάν χάρτη του νησιού
 • Οδηγό της Νάξου
Ιστιοφόρο Apollon Naxos Catamaran
Naxos Catamaran

Γιατί να ενοικιάσετε όχημα από την Απόλλων

Απόλλων Νάξος

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Ενοικίαση αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στην Νάξο

Ο στόλος μας αποτελείται από πληθώρα αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών για κάθε ιδιαίτερη προτίμηση. Από μικρά οχήματα με αυτόματη ή μηχανική μετάδοση, ως JEEP / Cabrio και Mini Van, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας. Για τους λάτρεις των δύο τροχών που θέλουν να απολαμβάνουν το νησιωτικό αεράκι σε κάθε τους μετακίνηση, διαθέτουμε μεγάλο εύρος σκούτερ και ATV, σε καινούργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένη κατάσταση.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ & ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Το φιλικό μας προσωπικό είναι πάντοτε διαθέσιμο να σας παραλάβει αμέσως και χωρίς επιπλέον χρέωση από το λιμάνι ή το αεροδρόμιο της Νάξου, ή και από το κατάλυμα που επιλέξατε για την διαμονή σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν οδική ασφάλεια, άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση ζημιάς, χάρτες του νησιού, προτάσεις για διαμονή και διαδρομές, καθώς και 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση.

Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

KIA

Piccanto

KIA PICCANTO

Το Kia Picanto είναι αυτοκίνητο πόλης, που κατασκευάζεται στη Νότιο Κορέα από την Kia, από το 2004. Στην Νότιο Κορέα κυκλοφορεί με το όνομα Kia Morning.

SUZUKI

JIMNY

SUZUKI JIMNY

Το Suzuki Jimny αποτελεί την γραμμή μικρών τετράτροχων οχημάτων εκτός δρόμου και mini SUV, που κατασκευάζονται από την Ιαπωνική Αυτοκινητοβιομηχανία Suzuki

HYUNDAI

GETZ

HYUNDAI GETZ

Το Hyundai Getz είναι ένα supermini αυτοκίνητο που κατασκευάζεται στην Νότιο Κορέα

FIAT

PANDA

FIAT PANDA

Το Fiat Panda είναι αυτοκίνητο πόλης της Ιταλικής Αυτοκινητοβιομηχανίας Fiat, που σήμερα βρίσκεται στην τρίτη του γενιά. 

FIAT

PUNTO

FIAT PUNTO

Το Fiat Punto είναι αυτοκίνητο supermini που κατασκευάζεται από την Ιταλική Αυτοκινητοβιομηχανία Fiat 

TOYOTA

AYGO

TOYOTA AYGO

Το Toyota Aygo είναι αυτοκίνητο πόλης που κυκλοφορεί στην Ευρώπη από την Toyota